Det Blide Tryks gæstebog

Har du lyst til at skrive lidt om en behandling hos mig? Eller måske stille et spørgsmål om Stress Release eller Spinal Release, som andre kan få glæde af at læse svaret på? Eller vil du måske bare lægge en lille hilsen? Så opret en kommentar her. Du må gerne være anonym.

NB! Det, du skriver i gæstebogen, offentliggøres her på siden. Har du et privat spørgsmål til mig, kan du kontakte mig her.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kommentarer

Hej Karen.
Efter sidste gang var der virkelig bedring. Det virkede som om, det var det, der skulle til. Lysken driller stadig lidt; men jeg har ikke haft ondt - hverken "i hoften" eller bagtil. Mette

Hej Karen,
det hjalp rigtig meget at få ro på tankerne så jeg kunne fokusere. Jeg "bestod" tilsynet og kan nu roligt fortsætte med at undervise. Jeg kommer forbi igen, når nerverne sidder uden på tøjet,
hilsen Tina

Jeg kommer igen i det nye semester, hvor stressen garanteret igen sætter sig i hovedet på mig. Dit blide tryk får mig helt ned på jorden og det betyder at jeg kan holde fokus på opgaverne i længere tid. Ses,
Tina

Kære Karen
Tak fordi du har introduceret mig for spinal og face release, har haft nogle fantastiske timer hos dig. Glæder mig til min næste time hos dig.
Kh Kristine

Hej Karen.
Det skulle jeg bare have gjort noget før. Føler mig som et helt nyt menneske i dag.
Mette

Kære Karen

Endnu en gang har en behandling af dig gjort mirakler! Efter en face release så jeg anderledes ud, mere rolig og mine konturer i ansigtet var blødere. Det var dog kun en sidegevinst i forhold til at jeg kom helt ned i gear, og sov nok under det meste af behandlingen. De sidste 4 dage har jeg følt mig roligere og haft en naturlig lyst il at passe godt på mig selv og mit følsomme nervesystem.
Jeg kommer tilbage og vil anbefale dig og dine rolige blide hænder og væsen til alle der vil have mere ro og kunne mærke dem selv

ps. Så er du jo også et omvandrende leksikon udi haver og super sund kost og en person der "walk the talk"

Jeg har hos Karen fået spinal release med kranio sakral teknikker mod tinnitus og ménière med 1 uges mellemrum. Se erfaringer mod ménière i andet opslag.

Grundet venstresidet ménière har jeg i mange år haft susetinnitus på venstre øre. I år har jeg i nogle omgange haft en anden form for tinnitus (som også er gået ud over hørelsen) og på BEGGE ører. Efter nogle uger er tinnitussen blevet normal med susen på venstre øre og ikke noget på højre øre. Da det kom anden gang, var jeg begyndt at komme hos Karen, og hun kunne ved bare én behandling "skrue ned" for tinnitussen på mit højre øre - så meget at det igen var til at holde ud, og jeg kunne høre rimelig normalt efterfølgende. Tredje gang, den var gal igen, skruede Karen igen ned for tinnitussen og op for hørelsen på mit højre øre. Tænk at der skal så lidt til ;-}

Jeg har med 1 uges mellemrum fået spinal release hos Karen med kranio sakral teknikker mod tinnitus og ménière. Se mine erfaring med tinnitus andet sted.

Grundet venstresidet ménière har jeg ikke kunnet bukke mig ned uden at føle ubehag (småsvimmel) i 2 år og on and off før det i 4 år. Da jeg skulle tage sko på efter anden behandling, var det uden ubehag. Sikken en åbenbaring.

For en lille uge siden havde jeg et svimmelhedsanfald, som flere dage efter gav mig problemer med at dreje hovedet. End ikke efter dette har jeg haft synderlig ubehag, når jeg bukker mig - ikke en gang når jeg skraber bruser efter bad. Det har ellers tidligere været årsag til større ubehag (varm og fugtig luft, hovedet nedad, anstrengelse). Det er bare fantastisk og helt uvirkeligt.

Hej Karen,
Efter 1. behandling hos dig i mandags, fik jeg kræfterne tilbage i mit højre ben. Jeg kunne dagen efter cykle med sådan en energi og kraft, som jeg ikke har kunne i et par år. Smerter i hofte og lænd er mindsket betydeligt. Min skulder driller stadig, men jeg følger dit råd om udstrækning. Endvidere er jeg blevet meget bevidst om min kropsholdning. Du har givet mig troen på, at jeg kan ændre de skavanker jeg i årevis har rendt rundt med. Endvidere har jeg haft en rigtig god dialog med min
praktiserende læge. Jeg har anbefalet dig og din behandlingsmetode til min omgangskreds, og vil bestille tid hos dig efter påske.

Hej Karen. Allerede efter første spinal release hos dig fik du fjernet den spænding i min lænd, som jeg har haft gennem 3 år. Det var en helt fantastisk følelse. Du har efterfølgende også sørget for mere bevægelighed i mine skuldre og nakke. Nu er det mere for nydelsens skyld at jeg besøger dig.

Min fordøjelse havde det bare meget bedre længe efter jeg havde besøgt dig. Det var virkelig rart. Nu har jeg været på penicilinkur og så er det jo skidt igen. Men jeg kommer tilbage. Glæder mig! Hilsen Malene

Kære Karen, hvor var det dejligt at mærke min hovedpine var forsvundet da jeg gik hjem efter behandling i dag. Mange tak, hilsen Nellie

Da jeg får halvanden uge side var til Spinal Release hos Karen senest, kom jeg til at nævne et knæ, der gør ondt. Så det fik lige en kærlig behandling. Har i en uge overhovedet ikke kunne mærke noget, og nu er der kun en lille smule ømhed, hvor det plejer at gøre rigtig ondt på trapper mv. Så jeg skal da lige have en tur mere i overmorgen.

Spinal release behandling i torsdags. Blev så søvnig og træt bagefter. Så jeg sov så godt om natten. Og var for første gang smertefri efter en rygskade for fem mdr. siden.
Kun lidt øm i hoften. Vi ses snart igen :-)

Kære Karen. Jeg er ikke helt klar over hvilken teknik du brugte med dine blide hænder, men min hovedpine forsvandt op i den blå luft, og jeg gik fra klinikken med ny energi! Jeg har ikke taget smertestillende siden og jeg har stadigt ekstra energi, så tak for det.

Kære Karen, tak for endnu en dejlig behandling. Min hovedbund er ikke anspændt og jeg synes jeg har færre grå hår - også bogstaveligt talt :)

Hvor var det dejligt at få en Face Relief behandling, tusind tak!
Også tak for de gode råd og inspiration til at købe olier.

Kære Karen
Tusind tak for din behandling i går - jeg har sovet i 6 timer i et stræk, det er længe siden jeg har kunnet det.
Jeg kommer igen:-)

Dejligt at høre, at du havde så god effekt af behandlingen, Laila! Tak for din hilsen - og tak for at sprede budskabet :-)
Kh. Karen

Kære Karen. Jeg er så glad for at jeg startede hos dig for et lille år siden.
Har jo været hos dig en hel del gange, da min krop og mit hovede ikke havde det godt.
Jeg har vist efterhånden prøvet de fleste af dine behandlinger incl. accesbar (er bare godt).
Herudover gode råd og gode snakke undervejs. Og nu, ja i går kunne jeg sige til dig, at jeg har det godt.
Jeg kommer helt sikker tilbage igen. Hav det rigtig godt.
Knus fra mig.

Tusind tak for din hilsen, Laila og tak i lige måde for de gode snakke ;-)
Det er en fornøjelse at se, at det går så godt med dig.

Kh. Karen

Tilføj kommentar

Filtered HTML

  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.

Plain text

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
En lille test for at afgøre, om du er et menneske eller en spam-robot:
Image CAPTCHA
Skriv de tal og bogstaver, du ser på billedet.

Det Blide Tryk - Allerød Stationsvej 10, 3450 Allerød - tlf.: 30 22 75 28 - www.detblidetryk.dk - CVR: 34408335