Face Release


Kære alle

Klinikken er midlertidigt lukket pga. Corona-situationen - foreløbig til og med 13. april.
Det betyder, at når jeg åbner igen, bliver det på min nye adresse: Allerød Sundhedshus, Stationsvej 10, 3450 Allerød, hvor jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Følg mig evt. på facebook: www.facebook.com/DetBlideTryk og pas godt på jer selv og hinanden så længe.

Kærlig hilsen Karen
Face Release logo

Face Release er en blid kombination af triggerpointmassage, japanske lifting-teknikker, ansigtszoneterapi og ansigtsmassage. Face Release løsner spændinger i ansigtet og udglatter rynker og linier. Behandlingen er meget afslappende og afstressende, men også mildt udrensende med sin blide påvirkning af meridianbaner og organer.

Behandlingen foregår påklædt, men kom gerne i løstsiddende, behageligt tøj og uden eller med et minimum af make-up. Til afrensning af huden og til massagen anvendes en ikke-fedtende, økologisk kaktusfigenkerneolie. Efter massagen køles og beroliges huden med himalaya-saltsten.

Vælg mellem Face Release Basic (50 min.), der har fokus på ansigtet, Face Release Extra (70 min.), der udover ansigtsmassagen indledes med en blid bindevævsmassage af lænd, skuldre, hals og nakke og afsluttes med en håndmassage og Face Release med Access Bars (70 min.)

Se også Priser || Tidsbestilling


Det Blide Tryk - M D Madsensvej 16, 1., 3450 Allerød - tlf.: 30 22 75 28 - www.detblidetryk.dk - CVR: 34408335