Organ Release

Organ Release er en række massageteknikker til at løsne og afspænde omkring hele fordøjelsessystemet fra mundhule og kæbemuskler til tyktarm og omkring de øvrige organer i bughulen med blide tryk og træk.

Dine indre organers tilstand har stor indflydelse på dit velbefindende og din kropsholdning, og faktisk kan en dårlig fordøjelse ofte mærkes som smerter i ryggen. Med Organ Release får du løsnet spændinger i og omkring organerne, så din fordøjelse frigøres og organerne igen får mulighed for at opbygge og rense din krop, som de oprindeligt er designet til.

Til fx mavemundsbrok, refluks, vejrtræknings­problemer og astma, brok, lever- og galdesmerter, fordøjelsesproblemer, nyreproblemer, vandladningsproblemer, blærebetændelser og menstruationssmerter. Også velegnet til at løsne spændinger og stivhed omkring ydre og indre operationsar (fx. efter kejsersnit eller fjernelse af blindtarm).

Behandlingen foregår letpåklædt (typisk undertøj), og der anvendes ikke olie el. lign. Behandlingen er meget blid og behagelig og tilpasses den enkelte klient fra gang til gang. Organ Release kan i øvrigt fint kombineres med Stress Release og Spinal Release.

NB! Da Organ Release aktiverer udskillelsen af både fysiske og psykiske affaldsstoffer (gamle følelser m.m.), kan du føle dig træt, uoplagt og måske også lidt ked af det efter behandlingen, ligesom gamle symptomer kan blusse kortvarigt op, især de første gange. Husk derfor at drikke rigeligt vand (som rettesnor ca. 30 ml. pr. kg. kropsvægt), og har du derudover mulighed for at tage den lidt med ro i dagene efter, giver du din krop de bedste betingelser for at rense ud og bygge op igen.

Varighed: ca. 50 min. / ca. 70 min.

Se også Priser || Tidsbestilling


Det Blide Tryk - Allerød Stationsvej 10, 3450 Allerød - tlf.: 30 22 75 28 - www.detblidetryk.dk - CVR: 34408335