Spinal Release


Kære alle

Klinikken er midlertidigt lukket pga. Corona-situationen - foreløbig til og med 13. april.
Det betyder, at når jeg åbner igen, bliver det på min nye adresse: Allerød Sundhedshus, Stationsvej 10, 3450 Allerød, hvor jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Følg mig evt. på facebook: www.facebook.com/DetBlideTryk og pas godt på jer selv og hinanden så længe.

Kærlig hilsen Karen

Spinal Release er en effektiv, blid og smertefri behandling til fx spændings­hovedpiner og migræne, skulder- og nakke­smerter inkl. piskesmæld, rygsmerter og diskusprolapser, iskiassmerter samt problemer med bækken, hofter, knæ, ankler og fodled.

Smerter i bevægeapparatet stammer ofte fra uhensigtsmæssige siddestillinger og holdningsproblemer, men kan også være relateret til ulykker og chok. Der kan også være tale om kompensationssmerter - smerter, der opstår et sted i kroppen, når du ubevidst forsøger at aflaste et andet sted i kroppen, der gør ondt.

Med Spinal Release rettes blidt op på evt. skævheder i ryggen og efterfølgende sættes anspændte muskler fri, så din krop igen kan arbejde og finde på plads.

Behandlingen foregår typisk letpåklædt (undertøj), og der anvendes ikke olie el. lign. Spinal Release kan kombineres med elementer fra både Stress Release og Organ Release.

Varighed: ca. 50 min. (voksne) / ca. 70 min. (voksne) / ca. 25 min. (børn u. 15)

Se også Priser || Tidsbestilling


Det Blide Tryk - M D Madsensvej 16, 1., 3450 Allerød - tlf.: 30 22 75 28 - www.detblidetryk.dk - CVR: 34408335