Online booking

Book selv en tid direkte i mit online-booking system via den grønne ONLINE BOOKING knap herunder. Eller kontakt mig på tlf. 30 22 75 28 (bedst mellem 8 og 10), så finder vi i fællesskab en tid, der passer. Læg gerne en besked, hvis jeg ikke svarer - så vender jeg tilbage til dig, så hurtigt som jeg kan.Bekræftelse:
Du får en sms- eller email-bekræftelse, når du har gennemført en bestilling, men den kan af tekniske årsager være lidt forsinket. Har du ikke fået en bekræftelse inden for en ½ time, er din bestilling måske ikke gået igennem. Skriv eller ring til mig på tlf. 30 22 75 28, hvis du er i tvivl.

Akut-tider:
Du kan ikke bestille tid til samme dag via online booking, men du er altid velkommen til at kontakte mig på tlf. 30 22 75 28 og høre, om der skulle være en ledig tid.

Sted:
Du finder mig i Allerød Sundhedshus på Allerød Stationsvej 10. Sundhedshuset ligger lige ved siden af Allerød station. Jeg bor på 1. sal. Når du ankommer til hoveddøren, kan du vælge at tage trappen på højre hånd lige inden for den første skydedør eller gå videre gennem næste skydedør og tage elevatoren (også på højre hånd). Når du kommer ud fra trappeopgangen eller elevatoren, skal du til højre igen, og så ligger mit rum på venstre hånd ved enden af gangen. Er min dør lukket, når du ankommer, bedes du tage plads i det fælles venteområde. Er min dør åben, er du velkommen til at komme ind.

Parkering:
Kommer du i bil, må du gerne parkere bag ved bygningen, hvis der er plads. Her er fri parkering den første time (60 min.) - HUSK AT SÆTTE P-SKIVEN! hvis du ikke vil have en hilsen fra P-vagten. Skal du bruge længere tid, skal du registrere din bils registreringsnummer på tabletten i vindfanget ved hoveddøren. Ellers er der gratis parkering bag stationen (på østsiden) og ved Netto (men her også med tidsbegræsning). Der er cykelstativer foran Sundhedshuset og ved stationen.

Valg af behandling:
Er du i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Afbestilling:
Har du lavet en online bestilling, kan du selv afbestille din tid.
Har du indtastet en gyldig emailadresse ved bestilling via bookingsystemet, har du fået et direkte link til afbestilling i din bekræftelsesmail. Har du ikke modtaget en bekræftelsesmail, kan du afbestille din tid ved at klikke på Online Booking-knappen herover og vælge Kundelogin (øverst i højre hjørne) - det kræver en kode, som du bestiller på siden.
Har du bestilt tid på anden vis og vil afbestille, beder jeg om, at du hurtigst muligt kontakter mig pr. sms eller på tlf. 30 22 75 28 - helst senest dagen før.


Det Blide Tryk - Allerød Stationsvej 10, 3450 Allerød - tlf.: 30 22 75 28 - www.detblidetryk.dk - CVR: 34408335