Yoga

Jeg underviser både i 'stiv-som-et-brædt'-yoga, blid/hensyntagende yoga til dig med særlige udfordringer, flow yoga til dig, der gerne vil styrkes, strækkes og udfordres, og restorativ yoga til dig, der har brug for ekstra omsorg (læs mere herunder).

Vil du have et hjemmeprogram med, koster det 900 kr. pr. gang (90 min.). Vil du bare gerne undervises, koster det 750 kr. pr. gang (for 90 min.). Køber du et forløb med flere gange, giver jeg gerne lidt rabat. Du kan også få sessioner af kortere eller længere varighed efter ønske, og du kan dele prisen og undervisningen med en eller flere venner. Kontakt mig for nærmere aftale.

Restorativ yoga

Restorativ yoga er blide, støttede yogastillinger, der hjælper kroppen med at slippe spændinger, vende sanserne indad og finde dyb ro og hvile, så både krop og sind kan genopbygges.

Gennem restorativ yoga kan du opnå ro i kroppen og i sindet, både her og nu, men også på længere sigt. Din krop oplever fuldstændig afspænding, samtidig med at vil du få nogle konkrete metoder og værktøjer til at få skabt ro i dit nervesystem, når du har brug for det. Restorativ yoga er træning i at lytte til din krop og blive bevidst om dine egentlige behov og eventuelle ubalancer. Du vil på sigt få en bedre kontakt til dig selv og blive bedre til at rumme dine følelser - også når de gør dig urolig, ked af det, vred, frustreret og stresset.

Restorativ yoga er til dig, der slås med

  • stress, søvnløshed og uro
  • træthed, udbrændthed
  • tilbagevendende rygsmerter, hovedpine, ondt i skulder/nakke
  • overgangsalder og andre hormonelle udfordringer
  • at komme dig efter sygdom, ulykke eller tab

- men også til dig, der bare gerne vil finde en bedre balance i hverdagen og lære at stilne krop og sind.

Du behøver ikke at have kendskab til yoga på forhånd, men du skal være villig til at arbejde med dig selv og forholde dig til din krop og dit sind.

Du får en 1½ times privat yogaundervisning udarbejdet specielt til dig på baggrund af dine oplysninger og fulgt op med dit eget, personlige hjemme-yogaprogram med billeder og forklaringer.

Pris pr. session: 900 kr. for første session inkl. indledende korrespondance og opfølgning, 750 kr. for efterfølgende sessioner med eventuelle mindre justeringer.

Du kan ikke selv booke en restorativ yoga-session, da jeg skal have tid til at udarbejde et program og indhente relevante oplysninger fra dig, men er du interesseret, kan du (uforpligtende) skrive til mig HER - så finder vi i fællesskab et fornuftigt tidspunkt.


Det Blide Tryk - Allerød Stationsvej 10, 3450 Allerød - tlf.: 30 22 75 28 - www.detblidetryk.dk - CVR: 34408335